Scroll

Servicii

Servicii complete de

design interior și mobilier la comandă

  Suntem pregătiți să venim în sprijinul clienților noștri cu toată paleta de servicii ce țin de implementarea unui proiect de design interior.
  Dacă aveți doar o vagă idee legată de ceea ce vă doriți, dezvoltăm conceptual abordarea potrivită și trecem proiectul prin toate fazele: conceptul de design, vizualizări 3D, oferta, execuție și montaj.
  Dacă știți ce vă doriți și aveți deja conceptul de design, facem un proiect tehnic pentru a ne asigura că este realizabil și că respectă conceptul inițial apoi trecem la partea de execuție a mobilierului.
  În cadrul propunerii de ansamblu dacă pe lângă mobilierul la comandă propus, mai doriți și piese de mobilier ready-made de import, aflați că suntem importatori direcți de piese de mobilier și decorațiuni de calitate superioară (Italia, Danemarca, Cehia etc.).

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ateliere/moodilier.ro/wp-content/plugins/diaco-core/elementor-addons/includes/widgets/diaco-service-slider.php on line 323

FURNIZORI

Cu ajutorul colaboratorilor noștri includem în proiectele noastre o gamă variată de accesorii de mobilier, feronerie, materiale, servicii de debitare CNC, servicii de vopsitorie electrostatică și servicii de vopsitorie MDF la cea mai înaltă calitate.