Scroll

Despre noi

about agent image Mobilier la comanda
Moodilier

"DESIGN YOUR DREAMS."

  Echipa noastră cu experiența de peste 10 ani în producția și proiectarea mobilierului la comandă, atât în domeniul rezidențial, cât și comercial poate aborda cu încredere orice fel de proiect de amenajare. La nivel de execuție echipa noastră a realizat cu succes piese de mobilier pentru mai toate tipurile de spații rezidențiale - bucătărie, dressing, baie, dormitor, living, dining etc. Iar în domeniul comercial suntem familiarizați și cu tipul de mobilierul de magazine - standuri, vitrine, recepții, birouri, elemente de semnalistică. Oamenii noștri sunt specializați în lucrul pe multe tipuri de materiale - de la placi lemnoase PAL, MDF, lemn masiv, lemn stratificat la compozit acrilic cu îmbinări invizibile, cât și confecții metalice din profile de oțel, inox sau metale neferoase.

Servicii oferite.

  Venim în sprijinul clienților noștri cu toată gama de servicii ce țin de implementarea unui proiect de design interior.

  Oferim de la partea de concept, vizualizari 3D, execuția mobilierului custom made (la comandă) și montajul acestora.

  Putem importa de la diverși furnizori o gamă vastă de mobilier ready-made realizat în colaborare cu designeri consacrați.

FURNIZORI

Cu ajutorul colaboratorilor noștri includem în proiectele noastre o gamă variată de accesorii de mobilier, feronerie, materiale, servicii de debitare CNC, servicii de vopsitorie electrostatică și servicii de vopsitorie MDF la cea mai înaltă calitate.